2014基礎工学部要覧_英文

43Facts and Figures■Advisement Office for International Student in the Department of Engineering ScienceThis oce was established in 1994 for international students mainly. We provide information about campus life, daily life, and studies guide. Meeting space, laptop computers, printers, DVD facility, traditional Japanese games and goods are available in our oce. We hold several parties and Bus Trip for international students in order to communicate each other. Not only the international students but also the overseas researchers, their families and Japanese students are welcomed. We hope that you would take advantage of our oce to let your campus life more comfortable.Open: 11 a.m. to 5 p.m. on weekdaysPlace: Building A 3rd oor (A325)Oce Chief: Professor Shigenobu Ogata (Devision of Mechanical Engineering) Oce Manager: Associate Professor Mitsuru Shibayama (Devision of Mathematical Science)Sta member: Ms.Emiko Tasaka■Support Office for International Students and ScholarsThe Support oce oers various types of assistance for international students, scholars and their families before and after their arrival in Japan. We oer assistance on visa procedures, with the search for accommodations, and other necessary procedures after their arrival.The primary goal of the Support Oce is to create good links with the international students, scholars and the faculty sta at Osaka University, and also to help make their lives easier and more comfortable, so that they can concentrate fully on their academic activities throughout the duration of their stay in Japan.
1-1 Yamadaoka, Suita, Osaka 565-0871, JAPAN Support Oce for International Students and Scholars, Osaka University supportoce@oce.osaka-u.ac.jp http://iss-intl.osaka-u.ac.jp/supportoce/